En i taget, tack!

Ringde vårdcentralen igår morse, lite för säkerhets skull, eftersom det ju är stängt i helgen...

Har nämligen hostat, snörvlat och varit hängig några dagar nu, och haft ont i halsen som inte gett med sig, o funderade därför på eventuell halsfluss uppepå allt annat. Fastän jag just inte haft nån feber att tala om, men så har det varit för mig förut. Jag la fram denna teori för sköterskan som svarade, och undrade om jag borde tittas på.

Jag fick till svar att har man inte brukar hosta och snörvla av halsfluss - alltså var jag antagligen bara förkyld.

Så må va fallet - men vad hindrar att man har flera sjukdomar/virus/bacillusker samtidigt? Det måste välan för i allsin dar gå att va sjuk på flera sätt samtidigt?

Hur förklarar vi annars Alexander Bard?

Bifogar mobilkort på svalget, så kan ni ju bedöma själva...

Lite rött är det väl?

Kommentarer
Postat av: Marie B

Halsfluss. Och man kan ha det samtidigt även om man inte brukar ha det. Man brukar heller inte ha fågelinfluensa eller ens cancer, men det händer ändå. Tjata på dem. Det där ser vansinnigt smärtsamt ut!

2011-05-01 @ 19:10:56
URL: http://utrikesmarie.blogspot.com
Postat av: Bloggaren

Tro't lr ej, men hon hade rätt - halsen är alldeles av sig självt mkt bättre. Men frågan kvarstår ju varför hon var så bergsäker...

2011-05-02 @ 18:17:44
Postat av: Marie B

Du kan ha haft bakteriell halsfluss som din kropp satte stopp för själv. Men hur det än var med den saken var det synd om dig. Din hals såg ut som blodig köttfärs. Min såg illa ut, rejält illa, förra året när jag fick en hästkur antibiotika mot fluss, men inte så där. Hu!

2011-05-02 @ 18:55:15
URL: http://utrikesmarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0