149 - Kyrka

Drothems kyrka

Drothems kyrka i Söderköping, nå'n gång i början av Mars.

Var på fotopromenad i härlig vårvintersol och gillade skuggorna över kyrkväggen.


Kommentarer
Postat av: Gson

Bra ljus och skuggspel, Trots de fina skuggorna hade jag nog ändå valt att låta fönstret ligga till vänster i bilden, vinkeln på fönstret känns konstig för mig. Till vänster hade fönstret blivit ett "stop" i bilden och känts mer naturligt. Vad var din tanke, var det skuggorna du fångades av?

/Gson

www.andersgunnarsson.se

2011-05-25 @ 12:35:46
Postat av: Alma

Tycker, till skillnad från Anders, att fönstret passar bra där det är. Bilden hade blivit en sån typisk "hej-jag-är-heterosexuell-och-försöker-vara-lite-kreativ-så-jag-fotar-lite-skuggor-på-en-vägg-med-ett-estetiskt-fönster-jämte"-bild om du hade haft fönstret i vänster hörn. Nu blir bilden lite mer onaturlig och utmanande och fokus läggs på skuggorna istället för på fönstret (som var vad du ville?). Jag vet inte riktigt vad jag tycker om ljuset, hade varit väldigt fint med skymningsljus för då hade bilden blivit mer varm, nu är den mest vit och kall men fin trots att det inte riktigt är en bild som faller mej i smaken/är i min stil.

2011-05-25 @ 17:30:43
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com
Postat av: Alma

(tillägg:) Det bästa alternativet för denna bild hade varit om du stod rakt framifrån och tog kortet, och placerade fönstret till höger och skuggorna till vänster (som nu) för då hade bilden enligt mej blivit lite mer "stilren" och klätt mer i det vita. om du dessutom sänker ISO-värdet till ca 100 hade det varit perfekt!

2011-05-25 @ 17:35:43
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com
Postat av: Fotografen

Tyckte det blev för platt när fönstret var mer rakt framifrån - nischerna eller vad det heter blev bara streck då. Nu bidrog dom till lite mer liv i bilden...Och, förstås, ska jag akta mig för att lägga fönster till vänster i bild i fortsättningen - för vem vill uppfattas som en heterosexuell kreativ-wannabe... ;)

2011-05-26 @ 20:13:44
Postat av: Alma

ah, okej, det kan jag förstå!nä, precis!!! det vill man undvika!! ^^

2011-05-27 @ 19:00:02
URL: http://flygandepingvin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0