Nämen!

Det trodde jag väl aldrig!
...inte detta, att jag skriver ett nytt blogginlägg, även om ett kors i taket kanske känns befogat för de trogna få som längtansfullt varit inne här dagligen och sökt efter nya korn av vishet från den källa som flödar ur mitt inre, utan det jag tänker säga nu:

Jag såg just en svensk film, dessutom med Kjell Bergqvist, och tyckte faktiskt rätt bra om den!

Visserligen har man anat ett visst hopp för framtiden sedan "Låt den rätte komma in" kom - den bevisade en gång för alla att svensk film inte måste vara pinsamt dålig och stelbent agerad, även om man ibland tyckt det.

Men Kjell Bergqvist hade jag inget hopp för - det känns som att han lixom alltid spelar samma roll, och låter som nån ur Jönsonligan vad gäller trovärdigt levererade repliker, men här känns han faktiskt på riktigt - man rent av får lite sympati för honom... Vet inte om det beror på att han spelar sig själv, typ... ;)

Vilken film?

Bröllopsfotografen. Inte det mest lysande jag sett, men i största allmänhet en oväntat trevlig upplevelse.

...snart börjar jag väl, ve och fasa, titta på Beck oxå...

Kommentarer
Postat av: Anonym

och vad är det för fel på Beck om jag får fråga? ;) haha

2010-12-11 @ 22:42:31
URL: http://jooossan.blogg.se/
Postat av: Pastorn

Fel å fel - det är bara nått med svensk polisfilm som inte funkar för mej - men jag har ju inte sett en enda Beck, trots tjat från vissa släktingar...Har bara svårt att tro att jag, som läst alla böckerna, inte kommer bli ruggigt besviken.

2010-12-13 @ 18:36:21
Postat av: Richard

Jag är inget inbitet Beck-fan men tycker ändå att de är klart sevärda! Du får väl helt enkelt titta på de som inte har någon boklig förlaga...

2010-12-18 @ 12:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0