Skaffa darrål!?

Man ska ju vara klimatsmart - och som familjens miljövärnare #1 (enligt egen utsago) får jag ju lov att ta sånt på allvar... Det är jag som propsar på kravbananer, grön el och medlemskap i naturskyddsföreningen.
...men det är frun som går runt och släcker lampor, stänger av oanvända apparater osv. Alltså är det kanske lite kast med liten sten i glashus-varning på följande:
Varför kan inte vår nya granne släcka sin utebelysning?!?!

De rev ett ödehus för ett tag se'n, och slängde upp ett med Dalsjöforsmått mätt gigantiskt hus strax intill oss. på nedre plan har nån en liten uteplats, som vetter åt vårt håll. Invid dörren ut, i ögonhöjd på väggen, sitter en liten lampa.
...som jag tror stått på dygnet runt sedan de flyttade in.

Och det stör mej så oproportionerligt mycket - varje gång jag passerar, eller tittar ut genom fönstret, så muttrar jag "...att det ska va så svårt... ...vet dom inte att det går att stänga AV lampor..." Dessutom sitter den så till att den ger inget ljus in, den lyser inte upp entrén på ett trevligt och välkomnande sätt, och den lyser heller inte upp nått mörkt hörn där annars huliganer och maffiabossar skulle kunna utföra mörka gärningar... Den bara lyser där, mitt på väggen, och dess enda syfte verkar vara att reta mig...

Det är sanslöst vad man kan reta sig på, eller hur?!
Maybe i just need to get a life...

(Rubriken? - Jo, alltså, som kan strömförsörja lampeländet, alltså...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0